tursomentokig

Alla inlägg den 18 maj 2016

Av Helena Lundbäck - 18 maj 2016 18:25

Nu var det ett tag sedan jag var aktiv här på bloggen. Jag har inte varit särskilt aktiv någonstans faktiskt. Min trötthet efter cellgifterna är överväldigande och jag har inte långa stunder varje dag som jag är pigg. Nu får jag ju inte längre kortison, så den sortens pigghet blir det inte heller. Jag har en viss värk i bröstet och eftersom mina fötter dessutom värker fortfarande, kan jag inte gå mina förut så välgörande dagliga långpromenader heller. Det gör mig trött och slö det med.


Jag har fått övningar av sjukgymnasten att jobba med. Från och med nu ska jag träna i varmt vatten så det blir fotbad och händerna i diskbaljan varje dag i sommar. Tack vare min sjukgymnast som tog kontakt med min husläkare har jag nu också fått en tid på röntgen då de med hjälp av ultraljud ska behandla min hälsena med injektioner. Det blir spännande att se om det ska hjälpa mig att bli bättre i åtminstone den ena foten.

Idag ska jag också för första gången testa att cykla på en motionscykel som jag fått låna. Fungerar det så kanske jag kan få tillbaka lite kondition i min trötta kropp.

Annars är det en fin tid nu. Det är så vackert och allt blir säkert lättare när sommaren är i antågande. Jag tar det ganska lugnt på dagarna och vilar mycket - inne än så länge, men jag längtar efter att det snart blir såpass varmt att jag kan ligga i hängmattan och i hammocken utomhus också.

Om drygt en vecka ska jag röntga lungor och buk och får sedan se om jag får fortsätta min cellgiftspaus eller om det är dags för nya behandlingar.

Ha det fint i vår och försommar!

Presentation

In another language

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

16 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards