tursomentokig

Alla inlägg den 12 januari 2016

Av Helena Lundbäck - 12 januari 2016 02:30

   

  

Det blev en lång dag, men en härlig sådan, inte minst avslutningen på Cirkus, där vi såg Cancergalan: "Nej till Cancer". Tänk att de gripande berättelserna från de fina personer som drabbats av cancer, vars filmer spelades upp, och de proffsiga programledarnas uppmaningar tillsammans med artisternas fina musik, ledde till att Cancerfonden under kvällen fick hela 37 300 nya månadsgivare! Vilket fantastiskt resultat till forskningen och  det ger stort hopp och många extraliv till oss alla som är sjuka i cancer. Underbart!

 
Vi var fyra personer som åkt med vår bil från Uppsala till Stockholm för att se och lyssna till galans alla fina inslag. Jag hade först tillbringat några timmar på ODA (Onkologisk dagvårdsavdelning) på Akademiska sjukhuset. Det var idag nämligen dags för behandling för mig. Som tur var sov jag under hela behandlingen, vilket gav mig extra kraft för att klara kvällen. Peter kom på eftermiddagen och hämtade mig på sjukhuset och sedan plockade vi upp våra vänner Eva och därefter Elisabet som båda just jobbat klart. Så rullade bilen vidare till Djurgården i Stockholm. Vi hann också bra med en middag på restaurang "Ulla Winbladh" där vi blev visade till Prinsessan Lilians favoritbord och jag fick sitta på prinsessans plats. (Jag kände mig sedan som en prinsessa hela kvällen!)
(Klicka på bilden så syns den tydligare!)
 
Efter middagen traskade vi så sakta till Cirkus. Jag var lite yr och gick försiktigt. Det var sedan skönt att slå sig ner i publiken där vi också fått varsin vattenflaska. Så kunde jag med hjälp av Primperantabletter sitta stilla och njuta och klarade mig från illamående, vilket annars kan bli ett bekymmer i samband med mina cytostatikabehandlingar.
 
Vi var alla mycket nöjda med kvällen och kom hem sent på natten. Nu  somnar vi snart lyckliga. 
 
Tack mina vänner och alla på Cancergalan för en oförglömlig kväll!

Presentation

In another language

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

16 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards